Pritzels Fabrik

Driftwood Grey

Grå trägolv

Från att ha varit den senaste trenden till att bli en etablerad klassiker, har grå trägolv blivit en av de mest eftertraktade golvtyperna de senaste tio åren. Grå golv är enkla att leva med och passar så gott som alla inredningsstilar som en perfekt, nedtonad bakgrund.

Junckers grå golv har behållit den naturliga karaktär som finns i massivt hårdträ – det strukturerade ådringsmönstret döljs inte utan framhävs tvärtom av den grå färgen. Den grå nyansen kan vara allt från subtil till djup och livfull, med varierande undertoner beroende på trätyp. Ett blekt eller ljust golv gör att rummet känns ljusare och rymligare eftersom det reflekterar massor av naturligt ljus, medan en djupare nyans med mer pigment skapar en mer varm bakgrund.

Våra grå golv sträcker sig från en mycket ljus grå nyans, nästan vit, till en kraftfull och djup drivvedsgrå nyans med mjuka inslag av guld och silverfärgad pärlemor. Våra strukturerade golv är hårdborstade för att få bort den mjukare splintveden från träets yta och exponera den strukturerade ådringen som framhävs på ett vackert sätt av den grå nyansen.

Golven i massivt hårdträ är förbearbetade med en perfekt, fabriksapplicerad försegling. Detta innebär att du genast kan gå på golvet så snart det är lagt och slipper tidsödande ytbehandling på plats.

Filtrerar produkter 

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf