Om Junckers

Junckers Industrier A/S är Europas ledande tillverkare av massiva trägolv för sport, bostäder och arbetsplatser.

Vi är samtidigt den enda golvtillverkaren på marknaden som kan erbjuda ett väl avstämt sortiment av egna trävårdsprodukter för regelbundet underhåll samt renovering av trägolv. Junckers kan alltid leverera en totallösning oavsett typ av uppdrag.

Vi lägger dessutom stor vikt vid att man med Junckers som professionell partner alltid säkerställer korrekt teknisk service före, under och efter genomförandet av ett projekt. Vår erfarenhet är att detta ger högsta möjliga kvalitet.

Alla våra trägolv och trävårdsprodukter tillverkas i Danmark och har därför utvecklats med stabila danska hantverksmässiga traditioner i grunden.

Eftersom produkterna framställs lokalt har vi möjlighet att fokusera på önskemål från individuella kunder. Vår rådgivning och vägledning kommer från yrkespersoner som arbetar nära den dagliga produktionen och har hög kompetens.

Junckers finns representerat i över 30 länder via 7 dotterbolag och ett nätverk av återförsäljare och representanter. Exporten utgör två tredjedelar av den totala omsättningen och produkterna säljs i över 45 länder i hela världen.

295

Ansatte

1930

Året vi blev grundlagt

7

Lande med salgskontorer

+45

Lande der sælger Junckers

LARS GJØDSBØL

CEO

mailE-mail

LARS GJØDSBØL

CHRISTIAN MIDÉ-ANDERSEN

COO - Group Vice President

mailE-mail

CHRISTIAN MIDÉ-ANDERSEN

THOMAS ENGELUND

Group CFO

mailE-mail

THOMAS ENGELUND

JUNCKERS GROUP

Junckers Industrier A/S är ett danskt företag som ägs till 100 % av Junckers Holding A/S. Junckers Holding A/S ägs av JFK (94%) och Junckers ledning och styrelse (6%). Junckers har sitt huvudkontor i danska Køge och det finns cirka 335 medarbetare över hela världen.

Styrelsen i F. Junckers Industrier A/S utgörs av

Per Kristensen (ordförande) 
Thomas Voss
​Signe Hilstrøm 
Peter Rathsach
Jeanette Kærgaard Jacobsen (facklig representant) 
Michael Lund Thrane (facklig representant)

Koncernledningen har tillsammans med ledningsgruppen det övergripande ansvaret för resultaten och utvecklingen inom Junckers-koncernen. Koncernledningen består av verkställande direktör Lars Gjødsbøl, fabrikschef Christian Midé-Andersen och ekonomichef Thomas Engelund.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf