Om Junckers

Junckers är Europas ledande tillverkare av massiva trägolv. Företaget har djupa rötter som sträcker sig tillbaka till grundandet 1930 av grundaren Flemming Juncker. Flemming Juncker var en visionär och hängiven skogsbrukare som hade en djupgående förståelse för det som idag kallas den cirkulära ekonomin. Han förespråkade ett hållbart förhållningssätt till trägolv, med målet att utnyttja varje del av trädet. Denna vision är fortfarande en integrerad del av Junckers idag genom dess filosofi: Join the Collab with Nature

När Junckers utvecklar trävårdsprodukter gör man det med en djup förståelse för kraven på både kvalitet och miljöhänsyn. Företaget anser att lacker, oljor och rengöringsprodukter spelar en avgörande roll för att bibehålla träprodukternas skönhet och samtidigt förlänga deras livslängd.

På fabriken i Danmark övervakar ett dedikerat team av experter noggrant den dagliga produktionen, vilket ger oöverträffade insikter i trägolvets funktionalitet och en förståelse för de utmaningar som varje projekt kan innebära. Den nära kopplingen till produktionen gör det möjligt för Junckers att skapa lösningar som uppfyller de specifika behoven och kraven hos kunder inom sport-, kommersiella och bostadssegmenten.

Framgångsrika projekt kräver en pålitlig partner från början till slut. Junckers har åtagit sig att vara en pålitlig och professionell partner som arbetar sida vid sida med kunderna från projektplanering till utförande och efterföljande underhåll. Erfarenheten har visat att detta tillvägagångssätt är avgörande för att erbjuda hållbara lösningar som håller i årtionden - vilket gör företaget till ett förstahandsval för yrkesverksamma som arbetar med projektförsäljning över hela världen.

Med en global närvaro, som underlättas genom sju försäljningskontor och ett omfattande nätverk av återförsäljare och agenter, har Junckers förgrenat sig över hela världen. Företaget levererar sina produkter till mer än 45 länder över hela världen.

Välj Junckers för produkter som uppfyller de högsta standarderna och anslut dig till företaget och dess filosofi: Join the Collab with Nature.


295

Ansatte

1930

Året vi blev grundlagt

7

Lande med salgskontorer

+45

Lande der sælger Junckers

JUNCKERS GROUP

Junckers Industrier A/S är ett danskt företag som ägs till 100 % av Junckers Holding A/S. Junckers Holding A/S ägs av JFK (94%) och Junckers ledning och styrelse (6%). Junckers har sitt huvudkontor i danska Køge och det finns cirka 335 medarbetare över hela världen.

Styrelsen i F. Junckers Industrier A/S utgörs av

Per Kristensen (ordförande) 
Thomas Voss
​Signe Hilstrøm 
Peter Rathsach
Jeanette Kærgaard Jacobsen (facklig representant) 
Michael Lund Thrane (facklig representant)

Koncernledningen har tillsammans med ledningsgruppen det övergripande ansvaret för resultaten och utvecklingen inom Junckers-koncernen. Koncernledningen består av verkställande direktör Thomas Bendixen, fabrikschef Niels Fogelstrøm och ekonomichef Thomas Engelund.


THOMAS BENDIXEN

CEO

mailE-mail

THOMAS BENDIXEN

NIELS FOGELSTRØM

COO - Group Vice President

mailE-mail

NIELS FOGELSTRØM

THOMAS ENGELUND

Group CFO

mailE-mail

THOMAS ENGELUND

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf