Underhåll och renovering av sportgolv

Junckers sportgolv levereras alltid behandlade med en långvarig och mycket slitstark ytbehandling av vår egentillverkade vattenbaserade 100 % äkta polyuretanlack.

När det kommer till rengöring är en golvrengöringsmaskin som använder så lite vatten som möjligt mer än tillräcklig för att hålla golvet i bra form dagligen.

Sportgolv utgör grunden för flera aktiviteter och därför behöver vissa golv mer underhåll än andra. En del av vår lösning är att erbjuda underhållsprodukter - som klisterborttagningsmedel, avfettningsmedel och mjuka såpor produkter som är utformade för att inte lämna några rester.

Vid sidan av underhållsprodukter tillverkar vi även vår egen sportlack. Lacken är godkänd för användning i sport i enlighet med EN 14904 och har hög kapacitet att fästa på den befintliga ytan. Det gör att det bara krävs en lätt slipning av golvet innan du applicerar ett lager av vår sportlack och om flera års hårt slit kräver mer omfattande renovering, är det också möjligt att slipa golvet för en fullständig restaurering.

Våra underhållsprodukter bidrar till att skapa långvariga sportgolv. Mer information om våra underhållsprodukter finns här.

Sportgolv underhåll

BROCHURE

TEKNISK INFORMATION

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf