Välj ditt personliga uttryck

 

Junckers golv levereras vanligtvis färdigbehandlade, redo att användas. Du kan även välja en obehandlad yta, om du föredrar att behandla golvet själv efter det har lagts.

 

OLJA

Junckers oljade golv förhöjer träets inneboende lyster och ger en naturligt mjuk, autentisk yta som är både varaktig och enkel att sköta.  

SIDENMATT LACK

Junckers sidenmatt lackerade golv förhöjer träets lyster och ger dig en stark och oerhört hållbar yta som är lätt att rengöra och passar för en familj i farten eller i högtrafikerade områden.

ULTRAMATT LACK

Junckers ultramatt lackerade golv kombinerar en naturligt matt framtoning med en oerhört hållbar yta som är lätt att rengöra.

OBEHANDLAD

Råa plankor behöver behandlas med en av Junckers professionella oljor eller lacker före användning. Våra produkter är vattenbaserade, enkla att använda och skonsamma mot miljön.

BORSTADE TRÄGOLV

UTAN FÄRG

Texturerade massiva trägolv ger en helt ny dimension till golvet och rummet. Trägolvens fantastiska utseende i kombination med de texturerade detaljerna gör upplevelsen ännu rikare för sinnena.

MED FÄRG

Texturerade & färgade massiva trägolv är verkligen unika golv. De visuella detaljerna som kommer fram genom att lägga till färg, i kombination med de förstärkta texturerna, resulterar i det ultimata golvet - ett golv med mycket stil och personlighet.

FÄRGAT TRÄGOLV

Färgat massivt trägolv kan ibland vara den sista touch som ger ett rum liv. Med ett brett urval av färgningslacker, kan utsökta detaljer i träslaget förstärkas och berikas för att få en helt unik prägel.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf