Parkettgolv

Det massiva 2-stavs parkettgolvet är utvecklat med en serie av individuellt utvalda trästavar, monterade i ett stegrande mönster. Det här mönstret i kombination med alla de unika strängarna ger parkettgolvet mycket personlighet och livfullhet.

VÄRT ATT TÄNKA PÅ NÄR DU INREDER MED MASSIVA PARKETTGOLV

Ett av trägolvets största kvaliteter är att det aldrig blir omodernt. Det är klargjort att trä som material har använts i mer än tusen år och trots att modestilar skiftar om och om igen så har trägolv ändå bestått. Ett tydligt bevis på att ett trägolvs kvalitet och exklusiva design aldrig går ur mode.

ETT PARKETTGOLV MED KARAKTÄR 

Över tid kommer ett parkettgolv att förändras. Det kommer att utveckla dels färgnyanser dels upplevelser av naturligt slitage. Sammantaget skapar de ett golv med en unik personlighet och ett personligt värde till ditt hem. Och det är precis denna sorts karaktär ett massivt parkettgolv inrymmer och som inte kan köpas för pengar. Det kan bara uppnås genom att vara en del av din vardag.

ETT PARKETTGOLV FÖR LIVET

Smak är olika. Några föredrar ett parkettgolv med patina medan andra i högre grad värdesätter uttrycket hos ett splitter nytt golv.  För båda gäller samma sak: Ett parkettgolv behöver vårdas och behandlas om det ska hålla sig vackert hela livet.  Här kan du se vårt breda urval av trävård >>

Ett parkettgolv kan även behöva slipning och då spelar det massiva träet en viktig roll. Ett massivt parkettgolv kan upprepade gånger slipas trärena för att uppnå det ursprungliga uttrycket. Denna egenskap är unik för massiva trägolv.

Har du fokus på komfort och ett gott inneklimat? Då har du samma övertygelse som vi. Med ett massivt parkettgolv från Junckers tar du aktiv ställning till ett sunt inneklimat i hemmet Genom att välja massivt trä bidrar golvet som naturmaterial i sig själv till ett gott inneklimat. Samtidigt är alla våra parkettgolv ytbehandlade med inomhusgodkänt trävårdsmedel som understödjer ett sunt inneklimat för dig och din familj.

ETT PARKETTGOLV MED GOLVVÄRME

Drömmer du både om golvvärme och ett massivt parkettgolv men tvivlar på om kombinationen är möjlig? Då kan vi med stor glädje berätta att golvvärme och massiva parkettgolv utan tvivel är en möjlighet. Alla våra trägolv är kompatibla med golvvärme.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf