Ibstock Place School

A NEW PRESTIGIOUS SCHOOL ARTS CENTRE
The story behind the project:
A brand new performing arts centre at this prestigious school.
 
Architect’s or contractor’s reason for choosing Junckers: 
Junckers Oak planks, Ultra Matt Laquered, reflect the Oak wall cladding and offer an aid to acoustics. Installed on the stage and incorporating a vertical orchestra pit and access panels. Retractable seating sits on the main space. Junckers was chosen for its strength and long life qualities along with its inherent good appearance and finish.

Kategorier

  • checkTeatre & Koncertsale

Square meters

315 m2

Arkitekt

Barnsley Hewitt and Mallinson

Land

Storbritannien

Location

Putney, London

Floor type

Massiv 1-Stavs Plankgolv

Wood type

Ek

Segment

  • checkKomersiella Fastigheter
keyboard_arrow_up



picture_as_pdf