DSV Headquarter

A WELCOMING HEADQUARTER
Oak plank Harmony was chosen, in the big impressive atrium that characterizes much of the vestibule, when the new headquarter for the transport and logistic transport company DSV was built.
 
The headquarter is built like a square, but with rounded corners, so the building appears inviting. This architectural ploys go back indoors, and the absence of sharp edges emphasize the welcoming nature which is further enhanced by the large - and of a commercial building something unconventional - atrium that you enter.
 
The floors were treated with Ultra Matt laquer.

Kategorier

  • checkKontorer

Square meters

1700 m2

Arkitekt

PLH / Moe A/S

Contractor

DS Flexhal A/S

Land

Danmark

Floor type

Massiv 1-Stavs Plankgolv

Wood type

Ek

Segment

  • checkKomersiella Fastigheter
keyboard_arrow_up



picture_as_pdf