OUR Values ANd principles

AGERA ANSVARSFULLT | CSR

VÅRT ARBETSSÄTT

Sedan Junckers grundande har begreppet Corporate Social Responsibility (företags samhällsansvar) alltid varit en integrerad del i hur vi driver vår verksamhet

Vi anser att det är absolut nödvändigt att samhället, myndigheter och företag samarbetar för att minska energiförbrukningen, användningen av fossila bränslen och koldioxidutsläppen för att motverka klimatkrisen. Junckers gick med i FN:s (United Nations) Global Compact år 2011, och åtar sig att efterfölja dess tio principer om grundläggande ansvar inom mänskliga rättigheter, arbete, miljö och anti-korruption. Vår årliga CSR-rapport innehåller all information om våra resultat sedan starten.

Vi bedriver vår verksamhet med öppenhet, tillit, respekt och ansvar. Detta innebär att vi respekterar gällande lagstiftning, miljön, människor och deras rättigheter. Vi strävar efter att minimera vår energiförbrukning och att säkerställa en säker, trivsam och hälsosam arbetsmiljö för all vår personal.

Junckers är en stolt supporter av FN:s mål för hållbar utveckling

Få veta mer om hur vi använder FN:s (United Nations´) 17 mål som en kompass mot en mer hållbar framtid.

Mål för hållbar utveckling

På vilket sätt bidrar Junckers massiva trägolv till en mer hållbar framtid?

Ta reda på hur ett helt naturligt golv kan bidra till din designs livslängd, en byggnads koldioxidavtryck och hållbara meriter. 

Ett naturligt trägolv

Visste du att trä är världens mest hållbara byggmaterial?

Vi förklarar träets hållbarhet och varför det är så viktigt att använda trä som byggmaterial.

Några ord om trä

ETT HÅLLBART MINDSET

En kvalitetslösning baserad på hållbart skogsbruk och certifierat virke. Att välja golv från Junckers är ett hållbart val. Gör som vi - börja använda av en av planetens mest värdefulla resurser: trä.

I STOLT SAMARBETE MED

 

Kontakt

* visar obligatoriska fält
  • sekretesspolicyn
keyboard_arrow_uppicture_as_pdf